Avui hem celebrat la Diada del Centre. Ha estat un dia especial que hem dedicat a fer multitud de tallers amb la col·laboració del claustre de mestres, antics docents i mares i pares, on l’alumnat ha pogut anar lliurement. L’Amipa ens ha convidat a menjar un gelat. A primària els tallers han estat: experiments, xapes, […]

Avui hem celebrat la Diada del Centre. Ha estat un dia especial que hem dedicat a fer multitud de tallers amb la col·laboració del claustre de mestres, antics docents i mares i pares, on l’alumnat ha pogut anar lliurement. L’Amipa ens ha convidat a menjar un gelat.

A primària els tallers han estat: experiments, xapes, dibuix scratch, polseres, pedra-paper-tisora, clauers, clauers de bolletes, manualitat llapis, titelles de dit, pa amb oli, titelles de pal, la fira+circuit xapes, tangram, jocs de taula, bàsquet, hama beads, penalty americà, just dance, atrapa somnis, pintura van gogh, bombolles sabó, massatge, perruqueria i estètica, bou verro, jocs reciclats.

A Infantil: ball, taller pintar gorres, joc heurístic, pinta-ungles, maquillatge, joc pesca, tatuatges, polseres, judo,

Ens ho hem passat mooolt bé!!!

Moltes gràcies a tothom per la seva ajuda i col·laboració.

Galeria d’imatges de la Diada