Avui hem celebrat la Diada del Centre. Ha estat un dia especial que hem dedicat a fer multitud de tallers amb la col·laboració del claustre de mestres, antics docents i mares i pares, on l’alumnat ha pogut anar lliurement. L’Amipa ens ha convidat a menjar un gelat. A primària els tallers han estat: experiments, xapes, […]

DIADA DEL CENTRE

Avui hem celebrat la Diada del Centre. Ha estat un dia especial que hem dedicat a fer multitud de tallers amb la col·laboració del claustre de mestres, antics docents i mares i pares, on l’alumnat ha pogut anar lliurement. L’Amipa ens ha convidat a menjar un gelat.

A primària els tallers han estat: experiments, xapes, dibuix scratch, polseres, pedra-paper-tisora, clauers, clauers de bolletes, manualitat llapis, titelles de dit, pa amb oli, titelles de pal, la fira+circuit xapes, tangram, jocs de taula, bàsquet, hama beads, penalty americà, just dance, atrapa somnis, pintura van gogh, bombolles sabó, massatge, perruqueria i estètica, bou verro, jocs reciclats.

A Infantil: ball, taller pintar gorres, joc heurístic, pinta-ungles, maquillatge, joc pesca, tatuatges, polseres, judo,

Ens ho hem passat mooolt bé!!!

Moltes gràcies a tothom per la seva ajuda i col·laboració.

Galeria d’imatges de la Diada

Llegeix més
Na Gisela Ramon Marquez ha resultat guanyadora del CONCURS DE DIBUIX PER LA SAMARRETA DE LA DIADA DEL CENTRE 2024. Avui l’Equip Directiu, representants de la Comissió d’ACE i la tutora, davant de les companyes i companys d’Educació Infantil han donat a conèixer el nom de la guanyadora que ha rebut com a premi un […]

GUANYADORA DEL CONCURS DE DIBUIX PER LA SAMARRETA DE LA DIADA DEL CENTRE 2024

Na Gisela Ramon Marquez ha resultat guanyadora del CONCURS DE DIBUIX PER LA SAMARRETA DE LA DIADA DEL CENTRE 2024.

Avui l’Equip Directiu, representants de la Comissió d’ACE i la tutora, davant de les companyes i companys d’Educació Infantil han donat a conèixer el nom de la guanyadora que ha rebut com a premi un pack de pintura.

Enhorabona Gisela!!!

Llegeix més
El dilluns dia 13 de maig va tenir lloc el lliurament de premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del Concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament” per a les categories Illes Balears i Mallorca, entre l’alumnat de 6è de primària. L’acte es va […]

PREMIS DELS CONCURSOS DE DIBUIX I REDACCIÓ DEL PARLAMENT DE LES ILLES BALEARS

El dilluns dia 13 de maig va tenir lloc el lliurament de premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del Concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament” per a les categories Illes Balears i Mallorca, entre l’alumnat de 6è de primària. L’acte es va celebrar al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, un escenari fantàstic on l’alumnat ha escoltat les paraules del president del parlament, i les persones premiades han rebut el reconeixement.

Entre elles la nostra alumna Maria Torres Planells de 6è B que va guanyar el premi al dibuix més original de Balears, i a qui volem felicitar d’una forma molt especial.

Enhorabona Maria!!!

https://www.ceipsantciriac.com/esdeveniment/premis-dels-concursos-de-dibuix-i-redaccio-del-parlament-de-les-illes-balears/

Llegeix més

Santa Eulària reconeix amb la seva Medalla d’Or la labor de les Associacions de Pares i Mares.

Enguany la Medalla d’Or s’ha concedit a les deu associacions de pares i mares (Apima) dels centres educatius públics del municipi, com a reconeixement a la seva col·laboració tant en activitats com en despeses per a millorar les instal·lacions i pel seu suport als equips educatius.

Enhorabona!!!

La noticia a la premsa: Diario de Ibiza Periódico de Ibiza

Llegeix més

Sant Jordi, un llibre i una rosa

Avui hem celebrat a l’escola el dia de Sant Jordi!!!

L’alumnat de 5è i 6è d’Educació Primària han anat a les aules d’educació Infantil per representar la Llegenda de sant Jordi i els han ajudat a pintar un dibuix.

També s’han fet diversos Tallers a les aules.

L’alumnat d’Educació Infantil ha visitat el “Museu del Conte” instal·lat a la Biblioteca.

S’ha creat una “sala de lectura” a l’aula de psico on hem gaudit dels contes amb les companyes i companys.

Per acabar el dia s’ha comunicat els guanyadors del Concurs literari que són:
A 1r José Gracia Toledo i Javi Hernández.


A 2n Maia Martos i Zia Mailland.


A 3r Irina García I Alex Martínez.


A 4t Daniela Sáez i Eric Vargas.


A 5è Hugo Martínez, Hugo Santaella I Liam Ferrari.


A 6è Joan Ribas i María Torres


Del Gran Concurs de còmics hi ha hagut dos guanyadors:

Hanna el Garrafi i Marc Patita de 6è.

Hem passat un gran dia!!!

Si voleu veure més imatges d’aquest dia cliqueu aquí.

Llegeix més

Donació APIMA

L’APIMA amb la seva vocació de contribuir per millorar l’educació del nostre alumnat ha comprat material per l’aula de psicomotricitat valorat en 606 €.

L’APIMA subvenciona algunes excursions, sortides extraescolars i ajudes pel viatge de fi de curs. També col·labora en algunes activitats que es realitzen a l’escola i està sempre disposada a ajudar en tot el que se li demana.

Des d’aquí volem agrair aquestes iniciatives i donar suport perquè continuen amb aquestes accions.

Llegeix més