El dilluns dia 13 de maig va tenir lloc el lliurament de premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del Concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament” per a les categories Illes Balears i Mallorca, entre l’alumnat de 6è de primària. L’acte es va […]

El dilluns dia 13 de maig va tenir lloc el lliurament de premis de la XX edició del Concurs de dibuix “Un Parlament per a tothom” i de la XVII edició del Concurs d’expressió escrita “Valors i Parlament” per a les categories Illes Balears i Mallorca, entre l’alumnat de 6è de primària. L’acte es va celebrar al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, un escenari fantàstic on l’alumnat ha escoltat les paraules del president del parlament, i les persones premiades han rebut el reconeixement.

Entre elles la nostra alumna Maria Torres Planells de 6è B que va guanyar el premi al dibuix més original de Balears, i a qui volem felicitar d’una forma molt especial.

Enhorabona Maria!!!

https://www.ceipsantciriac.com/esdeveniment/premis-dels-concursos-de-dibuix-i-redaccio-del-parlament-de-les-illes-balears/