Dins de les activitats programades per commemorar el 8M, ahir dimecres 13, l’alumnat de 3r i 4t ha anat a veure l’exposició “Humanas” de l’artista Patrícia Boned a la Sala d’Exposicions Sant Jaume 72 de Santa Eulària on han tingut l’oportunitat de gaudir dels quadres, apreciant els colors i els rostres de les dones. Avui […]

Dins de les activitats programades per commemorar el 8M, ahir dimecres 13, l’alumnat de 3r i 4t ha anat a veure l’exposició “Humanas” de l’artista Patrícia Boned a la Sala d’Exposicions Sant Jaume 72 de Santa Eulària on han tingut l’oportunitat de gaudir dels quadres, apreciant els colors i els rostres de les dones.

Avui dijous 14, hem rebut l’artista Patrícia Boned i l’alumnat de 3r i 4t de l’escola l’ha fet una entrevista per conèixer-la millor.

“Humanas” a la prensa.

Instagram de Patrícia Boned