Avui, l’alumnat d’Educació Infantil ha gaudit de l’obra de teatre “Tina, convida a volar!” Sinopsi: Enrera han quedat aquells anys d’aprenent entremaliada, i na Tina ja és una bruixa feta i dreta que, seguint els passos i les ensenyances del seu tiet, el bruixot Tomassot, prepara pòcimes i remeis per als animalons que precisen de […]

Avui, l’alumnat d’Educació Infantil ha gaudit de l’obra de teatre “Tina, convida a volar!”

Sinopsi:

Enrera han quedat aquells anys d’aprenent entremaliada, i na Tina ja és una bruixa feta i dreta que, seguint els passos i les ensenyances del seu tiet, el bruixot Tomassot, prepara pòcimes i remeis per als animalons que precisen de la seva ajuda.

Un dia, a na Tina li arriba una comanda molt especial que fa que recordi aquell dia en el que va girar la casa del seu tiet de dalt a baix per frissar massa per aprendre a volar i, contant-mos aquesta història tan divertida, ens ensenya allò que necessitem per arribar a ser una gran bruixa o un gran bruixot.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrpret: Maria Garalve

Dramatúrgia: Cristina Rodríguez (a partir de l’obra “Tina, la bruixa fina”)

Tècnic: Toni Gomila

Producció: La Fornal d’Espectacles

Durada: 40 min.

Ens ha agradat moltíssim!!!

Veure més fotos a la galeria.