Avui les activitats de l’escola han estat dirigides a commemorar el Dia de la Dona. A les classes hem treballat algunes de les dones que han fet història i per donar a conèixer a la resta de companyes i companys el que hem après a l’aula, hem penjat les nostres feines al “Passadís Lila”. L’alumnat […]

Avui les activitats de l’escola han estat dirigides a commemorar el Dia de la Dona. A les classes hem treballat algunes de les dones que han fet història i per donar a conèixer a la resta de companyes i companys el que hem après a l’aula, hem penjat les nostres feines al “Passadís Lila”.

L’alumnat de 2n B d’Educació Primària ha decidit estudiar la figura de l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu Carmen Ferrer Torres, per la qual cosa l’han convidada a venir a l’escola per fer-li una entrevista. Ella ha acceptat encantada, així que hem rebut la visita de la nostra alcaldessa!!!

VEURE MÉS FOTOS A LA GALERIA

També hem fet unes ales per que les dones puguin “volar alt, volar lluny i volar lliures” on l’alumnat ha confeccionat les plomes amb el nom de les dones més importants de la seva vida.

VEURE MÉS FOTOS A LA GALERIA

El CEPCA ens ha regalat uns “pomperos” per fer bombolles per les dones. Hem sortit al pati per fer onades de bombolles per les dones.

VEURE MÉS FOTOS A LA GALERIA